>

Tribunekonsepter 2017

Dette er Supportertribunen

Dette er en tribune for stående, syngende supportere. Tribunen er kun for Vålerenga-supportere, og det er forbudt med effekter fra motstanderlaget.

Supportertribunen (kortside sør) er den første tribuneseksjonen man kommer til når man kommer opp Innspurten fra Helsfyr. Her er det rail seats (safe standing) som betyr at setet er låst i stående stilling. Det betyr at man ikke kan sette seg ned på setet underveis. Det er bølgebrytere foran hver rad. Når Vålerenga spiller kamper hvor det er krav om sitteplasser, som i europacupene, vil setene være skrudd ned i sittende posisjon. Det er 3.000 slike seter og det blir derfor også maksantallet Sesongkort+Vallekort som selges. På kamper med ståplasser, som på alle kampene i Eliteserien, er det plass til 4.500 stående, syngende supportere.

Prisene på Vallekortet er delt inn i medlem og ikke-medlem. Det er ingen aldersrabatter, det gjelder kun sesongkort. Ved medlem menes medlemmer av Klanen, Vålerenga Fotball og/eller Vålerenga Fotball Elite. Medlemskap kan tegnes når Vallekortet kjøpes. Prisen er 1.000 kroner for medlem og 1.150 kroner for ikke-medlemmer.

Prisene på enkeltkamper er ikkemedlem 230 kr og medlem 200 kr.


Dette er Vålerengatribunen

Dette er en tribune kun for Vålerenga-supportere og effekter fra motstanderlaget er ikke tillatt.

Vålerengatribunen (langside øst) ligger nærmest Ringveien og Helsfyr Atrium. Tribunen er delt inn i tre segmenter: Patriot, Familie og Miniklanen.

Patriot

Langsidens beste plasser for voksne, engasjerte supportere som ønsker å bidra til stemning på stadion. Dette er en sittetribune, men det er aksept for å strekke litt ekstra på beina på de tre øverste radene – og kun de tre øverste radene. Stående supportere lengre ned på tribunen vil hindre utsikten for resten av tribunen. Vi ber om forståelse og samarbeid på dette så våre frivillige vakter får en enklere oppgave på kampdagene, og både voksne og barn får se kampen.

Alle plassene er faste og nummererte. Dersom man er flere som ønsker å ha plasser sammen må disse bestilles samtidig.

Prisene på Vallekortet er delt inn på følgende måte:

Voksen (18+) medlem: 1.600,-

Voksen (18+) ikke-medlem: 1.750,-

Barn/Student/Honnør medlem: 850,-

Barn/Student/Honnør ikke-medlem: 1.000,-

Ved medlem menes medlemmer av Klanen, Vålerenga Fotball og/eller Vålerenga Fotball Elite. Medlemskap kan tegnes når Vallekortet kjøpes.

Enkeltbillettene koster: Voksne 350 kroner (320 kroner hvis medlem), mens honnør, student og barn koster 200 kroner (170 kroner hvis medlem).

Familie

Prisgunstig familieseksjon for hele Vålerenga-familien. På denne seksjonen vil det være mer fokus på barna med jevnlig besøk av maskoten «Tippen» og andre aktiviteter. Plassene er nummererte.

Vi er glade for å kunne tilby Eliteseriens billigste billettpriser for barn og ungdom under 18 år (kun 500 kroner). Prisene for Vallekortet for voksne (18+) er 1.500 kroner mens det for student og honnør er 1.000 kroner.

Enkeltprisene for voksne koster 300 kroner, student og honnør 200 kroner og barn under 18 år 100 kroner.

Miniklanen

Eget felt for barn mellom 6 og 13 år! Dette feltet, som er helt på siden på Vålerengatribunen nærmest Supportertribunen, er kun for barn. De blir passet godt på av voksne verter, og Vallekortet her inkluderer klær, sosiale aktiviteter, samt mye annen moro med andre barn.

Medlemsprisen, som også inkluderer Vallekortet, koster 600 kroner.


Dette er hovedtribunen

Dette er den perfekte tribune for det voksne publikum som vil nyte kampen og stemningen. Hovedtribunen er på samme side som spillerslusa og spillerbenkene, og er en nøytral tribune hvor det i utgangspunktet er tillatt med effekter fra begge lag. Her er det kun faste og nummererte plasser. På Valle er dette Langside Vest i samme bygning som Valle Videregående Skole holder til.
Denne tribunen er delt inn i to segmenter (i tillegg kommer ulike hospitality-konsept for bedrifter):

Vålerenga Premium

Dette er et nytt VIP-konsept for vanlige folk med en tydelig Vålerenga-profil. Plassene er midt på Hovedtribunen med egen tilgang til et VIP-lokale hvor man har et utvidet kiosksalg som også inkluderer øl. Man har bedre setekvalitet enn vanlige publikumsplasser, og man kan som privatperson få navneskilt på setet sitt dersom man ønsker dette.

Dette feltet er UTSOLGT for 2017.

Hovedtribunen

Dette er en klassisk sittetribune for voksne supportere med gode honnørpriser. Dette er den perfekte tribunen for de som ønsker å oppleve kampen fra langsida i ro og mak.

Vallekortet koster 1.750 kroner for voksne, mens barn, student og honnør betaler 1.000 kroner.

Enkeltbillettene koster 350 kroner for voksne og 200 kroner for barn, student og honnør.